Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit en les visites organitzades a recursos turístics de la comarca en el marc de la Fira de Gall

Un total de 6 propostes basades en visites guiades a recursos turístics van configurar el programa d’activitats complementàries a la Fira del Gall organitzades pel Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, cinc d’elles maridades amb un tast de vins al mateix recurs.

Totes elles exceptuant la visita organitzada al Conjunt Monumental d’Olèrdola que no va sortir per no arribar al mínim de participants establert, van realitzar-se sense cap mena d’incidència, i amb una valoració molt positiva per part dels visitants. Les visites es realitzaven en minibusos contractats pel Consorci que sortien des de la mateixa fira, exceptuant la visita a Vinseum.<br />Les visites es varen realitzar gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, l’Ajuntament de Sant Margarida i els Monjos, l’Associació d’Amics del Castell de Gelida, el Conjunt Monumental d’Olèrdola, Tríade Serveis Culturals i Vinseum. <br />La procedència dels grups participants ha estat majoritàriament gent de la comarca, Barcelona capital i província de Barcelona. Totes les visites han tingut una bona acollida i una alta valoració, d’acord amb les enquestes de satisfacció lliurades a tots els participants.<br />Els diners recaptats (3 € per visita) han estat destinats a la Marató de TV3, enguany destinada a les malalties minoritàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: