Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El carrer del Nord de Vilafranca canviarà de sentit a partir de la propera setmana

A partir del proper dijous 17 de desembre el carrer del Nord canviarà el sentit de circulació, establint-lo de direcció única des del carrer Igualada fins al carrer Mossèn Coy, a l’inrevés que fins ara. El tram del carrer del Nord entre el carrer Mossèn Coy i el carrer de Guardiola mantindrà el doble sentit actual.

Aquest canvi s’ha adoptat per afavorir la circulació de vehicles des de l’eix Santa Clara/Igualada cap a les Clotes/Espirall, ja que amb la configuració actual de sentits de circulació, en l’eix Santa Clara/Igualada hi havia fins a cinc carrers en direcció a la Barceloneta-Sant Magí (Parellada, Muralla de Sant Magí, Nord, Pati del Gall i La Granada) i només dos en direcció a les Clotes/Espirall (Pines i Sant Sadurní d’Anoia). Convertint el carrer del Nord en direcció cap a l’Espirall/Les Clotes es pretén buscar un major equilibri en la distribució del flux de trànsit en aquesta zona de la vila.<br />D’altra banda, un cop finalitzades les obres d’urbanització dels carrers del Cid i Pines i reobert el trànsit en aquests carrers, el proper dimecres 16 de desembre es restituirà el sentit únic de circulació dels carrers Papiol i General Zurbano, entre els carrers Igualada i Sant Raimon de Penyafort. Aquests dos carrer van ser de doble sentit mentre duraven les obres per tal de facilitar la fluïdesa del trànsit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: