Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Concurs de pessebres de Nadal

Òmnium Cultural i l’Associació de pessebristes de Vilafranca convoquen el Concurs de Pessebres Nadal 2009.

Un any més Òmnium Cultural de l’Alt Penedès, amb la col·laboració de l’Associació de Pessebristes de Vilafranca, ha convocat el tradicional concurs de pessebres adreçat a tots els vilafranquins i vilafranquines, sense límit d’edat. Les butlletes de participació i les bases del concurs es poden recollir a l’Exposició de Pessebres, a la capella de les Dolors i a diverses llibreries i botigues de la vila i s’han d’adreçar a l’Associació de Pessebristes, a la capella de les Dolors, a la plaça de Jaume I o a Òmnium Cultural, plaça del Penedès 3, 2n. abans del proper 25 de desembre.

Els pessebres, amb una mida mínima d’1 metre per 60 centímetres, hauran de representar de manera destacada el naixement de Jesús i hauran d’estar exposats a les llars del 24 de desembre fins al 22 de gener. Entre aquestes dates el jurat visitarà els diversos domicilis i valorarà les creacions. Els diversos premis s’agrupen aquest any en una única categoria familiar en la que es concediran tres premis i possibles accèssits. El lliurament dels premis es farà el dissabte 30 de gener del 2010, a les 6 de la tarda en un acte a l’auditori del Museu de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: