Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aprenentage permanent a través d’internet

Es presenta a la Fira Aprendre a Vilafranca el portal d’internet del mateix nom i l’eina d’orientació IPSUM.

La fira Aprendre a Vilafranca continua avui i demà amb conferències, visites guiades a la mostra i taules rodones. Ahir, en el marc mateix de la fira es presentava el portal Aprendre a Vilafranca i l’eina d’orientació IPSUM. L’objectiu de la presentació, que anava a càrrec de responsables de l’empresa Educaweb, era donar a conèixer l’eina i el portal als ciutadans. Aquestes dues iniciatives relacionades amb les noves tecnologies formen part del projecte general que va engegar l’Ajuntament de Vilafranca amb l’empresa Educaweb. Aquest projecte vol posar sobre la taula les oportunitats d’aprenentatge continuat que hi ha a la vila i quines són les necessitats que tenen els ciutadans i les empreses en aquest sentit.

Pel que fa al portal Aprendre a Vilafranca i a l’eina IPSUM, bàsicament s’ha tractat d’unificar tota la informació que s’ha recollit als estudis previs de manera que tothom hi pugui accedir.

El qüestionari de l’eina IPSUM planteja un inventari d’interessos professionals i l’usuari ha de respondre diferents preguntes sobre les seves habilitats i valors ocupacionals per acotar la recerca del curs que més li pot interessar.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: