Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un viatge pels colors i els valors de la ciutat

El Pla per la Convivència i el Civisme de l’Ajuntament de Vilafranca organitza l’exposició Viatge pels colors de la ciutat, que es podrà visitar fins al diumenge al claustre de Sant Francesc.<br />

L’exposició és un recorregut pels drets i deures dels infants i els joves i està adreçada a tots els públics, a partir dels 5 anys. Així, doncs, l’objectiu és que infants i adults parteixin de la seva individualitat per anar prenent consciència de l’entorn social i natural: dels grups i família a ciutat i món. <br />El pasta diumenge es va fer un taller per tal d’explicar els conceptes que surten a la mostra. El tallerista i guia de l’exposició era l’Albert Torrents.<br /><br />Tot això queda explicat a través dels diferents elements que participen de l’exposició, com explica Torrents.<br /><br />D’altra banda, aquesta exposició també ha estat oferta als centres de primària de Vilafranca tant públics com concertats com una activitat més del Catàleg Educació en la diversitat que el pla ofereix als centres educatius per tal de treballar continguts de convivència, civisme i diversitat.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: