Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ritmes d’anada i tornada a l’Auditori de Vilafranca

Aquest diumenge, 8 de novembre, a les 7 del vespre, continua la programació professional a l’Auditori Municipal de Vilafranca amb Esteve Molero i la cobla La Principal del Llobregat que ens presenten el concert per a cobla i percussió llatina <em>Els ritmes d’anada i tornada, </em>un viatge musical que resumeix dècades d’història.

La Principal del Llobregat és una de les formacions més prestigioses de l’escena coblística actual. Els seus components conformen una agrupació ben equilibrada i sòlida. D’ençà de la seva fundació el 1929, La Principal del Llobregat ha actuat als escenaris catalans més importants. L’any 2004 va ser distingida amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.
Les entrades es poden comprar a un preu de 12 euros a la mateixa taquilla de l’Auditori o bé a través del <a href="http://www.telentrada.com/Telentrada">Tel·Entrada </a>de Caixa Catalunya.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: