Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reconeixement als voluntaris del GEIF

<br />L’Ajuntament de Vilafranca celebra un acte de reconeixement al GEIF amb motiu del seu 10è aniversari.

Aquest diumenge va tenir lloc al Saló de Sessions de la Casa de la Vila un acte de reconeixement al Grup d’Extinció d’Incendis Forestals (GEIF) amb motiu del seu 10è aniversari. L’acte va comptar amb la presència de nombrosos voluntaris de l’entitat. Aquesta va ser una manera de donar protagonisme a la tasca que es fa des d’aquesta organització que contribueix a apagar amb més rapidesa els incendis que es produeixen a la nostra comarca, com explica el president del GEIF Carles Fortuny.<br /><br />Fortuny destacava la tasca dels voluntaris i voluntàries i comentava que la seva disponibilitat i la seva formació són bàsiques per acomplir els objectius.

En el transcurs de l’acte es va fer una projecció de les activitats dels 10 anys de funcionament de l’entitat i es va fer el lliurament de records als patrocinadors i col·laboradors en tots aquests anys com l’Ajuntament de la vila, la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, els Bombers, el cos d’Agents Rurals, el voluntariat de Protecció Civil o la Creu Roja, entre d’altres. L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Maria Josep Tuyà, i dels regidors Fernando García i Raimon Gusi.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: