Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ple ordinari a l’Ajuntament de Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha d’aprovar el pressupost per a l’entitat pública empresarial Escola Municipal de Música; i de la seva plantilla de personal

La sessió plenària de l’Ajuntament de Vilafranca d’aquest dimarts portarà a aprovació una modificació de pressupost de l’entitat; així com el pressupost per aquest 2009 de l’entitat pública empresarial de l’escola municipal de música Maria Dolors Calvet; així com la seva plantilla de personal.<br />A banda d’aquests dos punts, que son els primers de l’ordre del dia, també s’haurà de decidir l’aprovació definitiva del pla urbanístic de millora urbana relatiu a la zona de l’Hort Gran; l’aprovació definitiva de l’ordenança sobre mesures d’agilitació i simplificació dels tràmits per a realitzar determinades obres i instal·lacions; i també l’aprovació de l’informe inicial elaborat per la comissió de treball nomenada, sobre la creació a Vilafranca d’una xarxa d’horts urbans.<br />El ple com és habitual s’iniciarà a les 8 del vespre i es podrà seguir en directe tant per Ràdio Vilafranca com per Penedès Televisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: