Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Notes al peu, al Cine Lab d’aquest dissabte

El documental Notes al peu centra aquest dissabte la sessió de Cinelab com un acte paral·lel a l’exposició Lluita per la Democràcia!

Notes al peu és un documental realitzat al 2009 per la directora gironina Anna Maria Bofarull. Es basa en un viatge físic i temporal per Espanya. Aquesta cineasta treballa a partir de la memòria personal i familiar com un punt de partida per arribar a la memòria col·lectiva sobre el què ens ha quedat de la Guerra Civil, el franquisme, la transició i fins els nostres dies. Són els testimonis, els rastres en l’entorn cultural i les petites històries que s’han transmès d’avis a néts el que va recollint i entrelligant aquesta directora, l’herència d’un passat complex que no està superat i que ha quedat massa vegades en segon pla.<br />El cicle Cinelab està organitzat per Cine Club Vilafranca i VINSEUM i, en aquesta ocasió, també ha comptat amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Penedesencs. Aquesta sessió es farà dissabte a les set de la tarda a la sala d’actes de VINSEUM. L’entrada és gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: