Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Millores al paviment del centre

Continuen els treballs de manteniment del paviment del Centre Vila als carrers Carme i Puigmoltó.

Aquesta setmana continuaran als carrers Carme i Puigmoltó els treballs de manteniment de les lloses trencades del paviment del Centre Vila que es van iniciar a principis de novembre. Després d’unes primeres setmanes en què s’ha actuat a les places de la Vila, Sant Joan i Constitució, aquesta setmana passada els treballs de substitució de les rajoles malmeses se centren al carrer de Sant Joan, una intervenció que s’ha fet coincidir en el temps amb la finalització dels treballs de nova urbanització del carrer de la Palma, en la cruïlla amb el carrer de Sant Joan. El manteniment de les lloses al carrer Sant Joan ja ha acabat, de manera que aquesta setmana la intervenció es farà al carrer del Carme, entre el carrer de la Font i el carrer Puigmoltó, i al mateix carrer Puigmoltó, entre el carrer de la Parellada i el carrer del Carme. Un cop finalitzada aquesta actuació, també amb una durada d’una setmana, es preveu fer una aturada en els treballs fins al dia 18 de gener per no interferir amb la campanya comercial de Nadal. <br />Com a conseqüència d’aquesta intervenció als carrers Carme i Puigmoltó, l’accés als veïns d’aquests carrers haurà de ser pels carrers de la Cort o Sant Joan, i pel carrer de la Font el dissabte 5 de desembre a causa del mercat. Per a qualsevol consulta o incidència, cal posar-se en contacte amb el Departament de Serveis Urbans i Mobilitat, carrer Avinyonet, núm. 1, telèfon 93 818 15 40 o email .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: