Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Manifestació contra la repressió

La Coordinadora Antirepressiva del Penedès convoca una manifestació sota el lema 300 anys d’ocupació, 300 anys de repressió.

La convocatòria es feia pública ahir en una roda de premsa al local El Cep. Aquesta manifestació està convocada pels col·lectius de l’esquerra independentista i organitzada per la Coordinadora Antirepressiva del Penedès amb l’objectiu de donar a conèixer els casos que consideren de repressió i que afecten persones de les nostres comarques o comarques properes. D’entrada, la manifestació es produeix ara que s’ha conegut fa uns dies la sentència pels encausats pels fets dels Monjos. Però hi ha altres casos que la coordinadora vol donar a conèixer.

La manifestació serà aquest dissabte a les set de la tarda a la Plaça de la Vila i porta com a lema "300 anys d’ocupació, 300 anys de repressió".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: