Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Labandera diu que CiU menteix en relació a les propostes ferroviàries pel Penedès

El diputat socialista Roberto Labandera creu que CIU menteix quan diu que no es contemplen ni les quadriplicacions de vies ni l’oferta de semidirectes al Pacte Nacional d’Infraestructures.

El diputat vilafranquí apunta que el Pacte inclou en la mesura 17 les mateixes opcions que ara reclama CIU. Segons recorda Labandera, inclou aprofitar trams de les línies exclusives de mercaderies per fer quadriplicacions operatives de les línies actuals, amb l’objectiu d’oferir semidirectes en els trams Tarragona-Castellbisbal, Martorell-Castellbisbal i Mollet- Sant Celoni. En la mateixa mesura 17, el Pacte inclou que sobre la base de les infraestructures actuals es creï una nova xarxa de trens metropolitans ràpids – semidirectes per estendre la xarxa de rodalies més enllà de la segona corona i per fer competitiu el temps de recorregut a les ciutats de Mataró, Granollers, Terrassa, Vilafranca, Vilanova i els municipis més allunyats de les respectives comarques.<br />
El diputat socialista critica el que considera una falta de rigor de CIU en el nou plantejament ferroviari, argumentant que un tema que interessa al conjunt del territori el volen convertir en un tema de la seva exclusivitat.

Labandera també ha apuntat que ni Gelida, ni La Granada, ni Subirats, ni l’Arboç, ni Santa Margarida i Els Monjos han estat convidats un acte que qualifica de totalment electoralista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: