Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vaga continua, avui amb certa normalitat

La vaga del transport per carretera continua avui amb més normalitat que ahir a Vilafranca.

Segons la Hispano Igualadina i l’Ajuntament de Vilafranca, avui s’estan acomplint els serveis mínims amb normalitat. Recordem que ahir al matí, el bus urbà de Vilafranca no va funcionar perquè els piquets no ho van permetre ja que els treballadors havien decidit fer el servei complet. Avui en canvi, els treballadors estan fent els serveis mínims.<br />Pel que fa al servei d’autocars interurbans, segons la Hispano Igualadina, funciona amb normalitat dins dels serveis mínims dictats per la Generalitat.<br />Aquests són en hora punta de dos quarts de set a dos quarts de deu del matí, i de cinc a vuit de la tarda. Entre els viatgers, però, hi ha una certa manca d’informació, especialment entre els que no agafen l’autobús habitualment, com la Tere Cano, que havia d’anar aquest matí de Vilafranca a Vilanova:

En relació al transport escolar, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha confirmat que no s’han produït alteracions ni ahir a la tarda ni aquest matí.<br />Més del 95% dels treballadors del sector del transport de viatgers per carretera de la província de Barcelona ha seguit la vaga, segons han dit la UGT i CCOO, els sindicats convocants de la vaga.

Els sindicats han anunciat noves mobilitzacions per la negativa de la patronal a negociar el conveni col·lectiu, tot i que les futures accions s’han de decidir en una assemblea.<br />
Els serveis mínims es veuen condicionats per si, com ahir, es repeteixen els incidents, quan els piquets van fer destrosses en alguns vehicles, fins i tot en alguns que duien passatgers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: