Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La novel·la de Monteagudo segueix creant expectació

David Monteagudo presenta la seva novel·la a Vilafranca enmig d’una gran expectació.

Els elogis a la primera novel·la publicada de l’escriptor vilafranquí David Monteagudo es van recollir de nou en la presentació de "Fin" a Vilafranca. L’acte tenia lloc a Cal Figarot, al bar restaurant, i es va celebrar enmig d’una gran expectació. Va comptar amb la presència de l’autor, que es va acompanyar del seu editor i d’Albert Carrasco, poeta i membre dels Castellers de Vilafranca. Entre el públic, a més d’amics i familiars, moltes persones que han llegit sobre "Fin" i no volien deixar passar l’oportunitat de descobrir més sobre aquesta obra que ha ocupat moltes línies en positiu de crítics literaris com Jordi Llavina o Ricard Ruiz.<br />David Monteagudo va començar a escriure com a teràpia per superar la crisi dels quaranta i sembla que la teràpia ha funcionat.

"Fin" és una novel·la que comença amb la retrobada d’un grup d’amics que només tenen en comú un fet obscur del passat però es desenvolupa aportant molt més que aquesta història.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: