Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els menjadors escolars ecològics s’ha presentat a la seu del Consell Comarcal com a projecte educatiu, però també de suport al teixit agrícola de la comarca

La xerrada es presentava sota el lema de "Aprendre a menjar, aprendre a viure: els menjadors escolars ecològics", i estava organitza per l’associació Entrepobles-Alt Penedès i l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor del Consell Comarcal.

Entrepobles fa un any i mig que treballa promovent juntament amb d’altres entitats aquest projecte d’educació alimentaria ecològica i mirar d’introduir-la a les escoles.<br />El coordinador tècnic d’Entrepobles, Àlex Guillamon, comentava que hi ha zones en que ja s’ha introduït, com a una alternativa alimentària més saludable, però també com a suport a l’economia del sector pagès i com a projecte educatiu.
Guillamon explicava que en aquests moments es tracta d’un moviment de base promogut per escoles i productors, que ha comptat en algunes indrets amb el suport del Consell Comarcal, que son els que tenen competències en alimentació escolar. Un suport de les institucions que consideren els impulsors de la iniciativa força important.

En la xerrada que es va fer al Consell Comarcal, a banda de parlar d’aquestes qüestions, es va presentar el manual "A taula" i l’audiovisual "Aprendre a menjar, aprendre a viure". Hi van assistir membres de les AMPA de les escoles, monitors i monitores de menjador, personal de cuines escolars, professorat, productors locals de productes alimentaris així com persones interessades en l’alimentació sana i ecològica.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: