Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge s’asfaltarà l’avinguda de Barcelona

Aquest diumenge es fan els treballs d’asfaltat i de pintura de la senyalització viària a l’avinguda de Barcelona en el tram que actualment s’està remodelant entre la rotonda de l’Esclat i l’antic pont del Carril.

Aquest projecte, subvencionat pels Fons Estatals d’Inversió Local a Vilafranca, està encarant la fase final d’obres amb vistes a estar totalment completat a finals del proper mes de desembre.
Els treballs s’executaran en dia festiu per tal de minimitzar l’afectació al trànsit de vehicles i començaran diumenge de bon matí i duraran pràcticament tot el dia, fins que estiguin enllestits. L’avinguda de Barcelona estarà tallada en aquest tram durant tota la jornada de diumenge fins que no finalitzin els treballs i el trànsit es desviarà per itineraris alternatius degudament senyalitzats prèviament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: