Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Càritas Interparroquial farà un tió solidari per augmentar les reserves del banc d’aliments

“El tio menja” és el nom d’aquesta iniciativa que ha posat en marxa Càritas interparroquial juntament amb les associacions de veïns, els escoltes el MIV i el GEP.<br />

La cagada solidària es farà el proper 19 de desembre a la tarda i l’objectiu és que els nens puguin cagar el tió a canvi d’entregar menjar que es destinarà al banc d’aliments. <br />Des de Càrites demanen el suport de tothom per a una bona organització de l’acte.<br /><br />Aquest és el primer any que Càritas organitza aquesta iniciativa, sobretot perquè degut a la crisi necessiten reforçar el banc d’aliments. <br /><br />Des de Càrites animen a tots els pares que portin els seus fills a la cagada solidària perquè a més de passar una bona tarda, col·laborin amb aquesta causa. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: