Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xerrada sobre els menjadors escolars ecològics

L’objectiu dels menjadors ecològics és el d’introduir aliments de procedència local i productes de temporada, elaborats de forma natural i cuinats de manera que mantinguin al màxim les seves qualitats.

<p />

La xerrada “Aprendre a menjar, aprendre a viure: els menjadors escolars ecològics” està organitzada per Entrepobles, una associació de cooperació i solidaritat que treballa per donar suport a la sostenibilitat camperola en projectes de cooperació a Amèrica Central, a la zona andina, al Carib i a Catalunya.

L’acte està adreçat a les mares i els pares de les AMPA, als monitors i les monitores de menjador, al personal de les cuines escolars, al professorat, als productors locals de productes alimentaris i a qualsevol persona interessada en l’alimentació sana i ecològica.<br /> <br />La xerrada sobre els menjadors escolars ecològics es farà a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el dimecres 4 de novembre, a 2/4 de 7 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: