Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca recull més de 50 litres, en una jornada d’intensos aiguats a gran part de la comarca

La pluja va tornar a tenir una presència destacada ahir a Vilafranca, sobre tot a partir del migdia.

Quan a començat a aclarir una mica, cap a les 6 de la tarda, la capital de l’Alt Penedès havia recollit més de 53 litres. U

na pluja que ha provocat els habituals problemes de mobilitat, sobre tot a la zona de la sortida en direcció a Sant Martí, en una rotonda que habitualment queda col·lapsada per l’aigua quan les pluges son intenses. La policia local en aquest punt, a l’igual que altres punts delicats de la vila, ha estat fent tasques de regulació del trànsit per evitar problemes. Els bombers han realitat poques sortides a Vilafranca, algunes d’elles per actuar en aparcaments soterrats que s’havien inundat.<br />Pel que fa a la comarca, la pluja ha estat intensa també en municipis com Olèrdola, a Moja s’han recollit 57 litres i a Sant Miquel d’Olèrdola 66. A La Granada han caigut 57 litres, 41 a Gelida, 40 a Sant Pere de Riudebitlles; i més de 30 a Sant Martí Sarroca, Sant Sadurní i Sant Quintí de Mediona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: