Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Trobada de motos antigues

Unes 120 motos participen en la segona trobada de motos antigues de Vilobí

Diumenge l’Associació d’Avis de Vilobí organitzava la segona edició de la trobada de motos antigues, que al llarg del matí va reunir unes 120 motos. Els participants es van reunir a la plaça davant del local Jaume Via, i després van fer un recorregut per la comarca, passant per Guardiola, la Llacuna, Pontons, Sant Martí i Pacs; per tornar cap a Vilobí.<br />Des de l’Associació d’Avis de Vilobí, Josep Mitjans comentava que resultava molt interessant veure aquestes motos antigues, i sobre tot tenint present la cura que en tenen els seus propietaris. Mitjans recordava a més que per als més grans resultava també emocionant recordar quan un vehicle com la moto formava part de les seves vides i era pràcticament de la família.
Des de l’Ajuntament de Vilobí valoraven precisament com a destacta el fet que fos una activitat organitzada per una associació del municipi, però adreçada a tota la població i fins i tot a la comarca per donar a conèixer també el poble. Joan Esteve, alcalde de Vilobí

Entre els participants hi havia marques prou conegudes per la majoria com les històriques Sanglas, les tradicionals vespes o lambretes, o altres de marques menys conegudes. Totes elles però van aixecar l’expectació dels qui es van acostar fins a Vilobí i dels que les van poder veure circulant per les carreteres de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: