Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Preparant les Festes d’Hivern de Vilafranca

Sis persones formaran la coordinadora de les Festes de Sant Raimon del 2010, en un any marcat per la situació econòmica

Aquesta setmana s’ha presentat la Coordinadora de les Festes de Sant Raimon de Vilafranca per el 2010. Es tracta d’un equip de sis persones, quatre nois i dues noies, que a partir d’ara treballaran per coordinador i donar cos a tres setmanes d’activitats entre el 7 i el 24 de gener.<br />El regidor de Cultura, Raimon Gusi, va ser l’encarregat de presentar-los. Roberto Arias, Joan Josep Boada, David Martí, Vanesa Miró, Marta Raventós i Alguer Vendrell formen l’equip que ha sortit a proposta de les entitats. Des de Cultura reconeixien també que havia estat complicat conformar l’equip, ja que la voluntat era que fos el més ampli possible, de sis persones, que és el que recull el protocol de les Festes. Raimon Gusi apuntava també que l’aportació municipal seria de 15.000€, una mica més que l’any passat; però que calia que les entitats i associacions col·laboressin com fan habitualment. Apuntava també però, que donada l’actual situació econòmica tothom haurà d’aguditzar l’enginy per fer el més possible amb els recursos disponibles.

Des de la coordinadora, que de fet es reunia pràcticament per primer cop al complert el dia de la presentació; David Martí recordava que va ser complicat trobar persones, ja que en principi eren només tres. Finalment s’ha completat l’equip de sis, i Martí remarcava també que era important que hi hagués gent que feia poc que vivia a la vila que es volgués implicar.

Dels sis integrants, el més joves és Alguer Vendrell, nascut l’any 1985 a Riner; però que viu a Vilafranca des de fa un any. Vanesa Miró és de Barcelona, i viu a Vilafranca des de fa dos anys; i Roberto Arias és també de Barcelona i fa dos anys que viu a Vilafranca. Marta Raventós, David Martí i Joan Josep Boada son de Vilafranca, i aquest darrer és el més veterà del grup, amb 46 anys.<br />Els membres de la Coordinadora es trobaran cada dimecres a 2/4 de 9 del vespre a l’Escorxador, on atendran totes les entitats i associacions que vulguin organitzar alguna activitat. Disposen també d’un correu electrònic <a href="mailto:"></a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: