Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Preparació per la diada de Tots Sants

Els Castellers de Vilafranca demanen la màxima participació a l’assaig de divendres per afrontar el tres de deu amb tranquil·litat.

Els verds segueixen insistint en el tres de deu amb folre i manilles com a objectiu prioritari per la diada de Tots Sants d’aquest diumenge. La intenció que tenen és sortir segons, després dels Capgrossos de Mataró, i anar seguits pels Castellers de Lleida i els Al·lots de Llevant, tot i que l’ordre encara no està tancat. Això els permetria anar muntant l’estructura del tres de deu mentre actuen els de Mataró. El cap de colla David Miret insisteix en que aquest divendres a l’assaig hi hagi la màxima participació possible per tal d’afrontar aquesta construcció tan desitjada amb la tranquil·litat que requereix.

Respecte la resta del programa dels verds, el cap de colla ha apuntat altres gamma extra com el quatre de nou amb l’agulla, la torre de nou amb folre i manilles i el pilar de vuit amb folre i manilles. Miret no ha descartat el cinc de nou, depenent de com vagin els darrers assaigs.<br />Per la seva part, el president de la colla Miquel Ferret també ha fet una crida a la participació a l’assaig del divendres i ha apuntat que, per a mobilitzar el major nombre de castellers, ex castellers i aficionats, la colla ha preparat un sorteig de diversos premis, una mica de sopar i música per acabar la festa.

 

El sorteig inclourà un viatge a Mallorca, cinc nits d’hotel al Pere III, una màquina de cafè espresso, menús a Cal Figarot i material com domasos, mocadors i samarretes dels Castellers. Ferret també ha explicat que la colla acollirà la visita aquest cap de setmana dels Al·lots de Llevant.

Precisament perquè es tracta d’una diada especial, l’activitat començarà ben d’hora, a les nou, amb les matinades. A les deu hi haurà un esmorzar casteller al Figarot i a les onze esclatarà una tronada a la Plaça Jaume I amb més d’un centenar de coets per commemorar els cent quatre gammes extres descarregats pels verds. A un quart de dotze està prevista la foto de família davant del Palau Baltà i poc després es trobaran les colles a la Plaça de Santa Maria i aniran en cercavila cap a la Plaça de la Vila per a afrontar l’actuació. La intenció també és decorar la plaça perquè el color verd sigui preeminent. Després de la diada castellera l’activitat festiva continuarà amb un dinar al Figarot, un ball de gralles a partir de quarts de sis de la tarda i música de dj.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: