Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vaga de transports de viatgers continua afectant el servei de bus urbà de Vilafranca

La Hispano Igualadina, SA, però, han informat a l’ajuntament de Vilafranca que ahir dijous es van efectuar el 100% dels serveis habituals de la franja entre les cinc i les vuit de vespre, en comptes del 50% previst per l’ordre de serveis mínims del Departament de Treball de la Generalitat.<br />

L’empresa també ha comunicat que aquest matí de dos quarts de set a dos quarts de deu s’han complert el 50% dels serveis, tal com establia l’ordre de serveis mínims. També es preveu que entre les cinc i les vuit d’aquest vespre funcioni un 50% dels serveis.<br />Al web de la Hispano Igualadina hi ha penjat un comunicat en el qual l’empresa lamenta els trastorns que pugui ocasionar la vaga i es compromet a seguir els serveis mínims dictats per la direcció de relacions laborals de la Generalitat. De totes maneres, al text puntualitzen que, en circumstàncies de conflicte col·lectiu, no poden garantir la realització de serveis que estan subjectes a successos o imprevistos aliens a la seva voluntat i que puguin produir-se.<br />El 12 i 13 de novembre es repetirà la vaga per exigir el desbloqueig de les negociacions del conveni col·lectiu del sector. Els sindicats UGT i CCOO denuncien que després d’un any i una dotzena de reunions de negociació segueix en estudi el tema dels descansos. També protesten contra la congelació salarial i no accepten un augment de l’IPC real.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: