Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

FECSA-ENDESA reconeix que fa tres mesos que no cobra alguns rebuts, a causa de problemes informàtics

Aquestes darreres setmanes, el Servei Municipal de Consum de l’Ajuntament de Vilafranca ha rebut queixes d’usuaris de FECSA-ENDESA que encara no havien contractat el subministrament elèctric en el lliure mercat els quals afirmen que fa 3 mesos que no reben ni els hi cobren les factures de la llum.

Segons ha informat Endesa al Servei Municipal de Consum, aquesta situació es deu a problemes informàtics que han tingut en el procés de traspàs de les dades dels usuaris a la seva comercialitzadora Endesa Energía XXI.<br />La companyia afirma que quan arribi el càrrec dels tres mesos de cop, els usuaris que ho desitgin podran demanar que se’ls fraccioni el pagament a terminis. No obstant això, les persones que tinguin algun problema poden adreçar-se al Servei Municipal de Consum.
A Vilafranca els punts de servei de Fecsa-Endesa són Isaïas Santacana, c/ Montblanc, 28, i Instal·lacions Parera, c/ Igualada, 1-3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: