Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Gegants del Pla viatgen a Costa Rica

Des de demà i fins el 7 de novembre , els Geganters de La Llacuna i del Pla del Penedès viatgen a Costa Rica.

La visita tindrà com a eix central participar en el "X Encuentro Nacional de la Mascarada Tradicional Costarricense", que es celebrarà a la localitat de Cartago el dia 31 d’octubre. Aquesta festa és considerada, pel Govern de Costa Rica, d’un alt interès cultural i és la major festa gegantera d’aquest país a on més de 200 gegants i altres figures folklòriques, vingudes de tot el país i de la resta del continent americà, hi participaran, però aquest any 2009 també hi haurà una representació catalana. Els Geganters i Grallers de La Llacuna i els Geganters del Pla del Penedès viatjaran, amb els seus respectius gegants, fins a Costa Rica per participar dels actes. Durant l’estada a Costa Rica, s’organitzarà, una exposició a on s’hi podrà trobar material relacional amb la Cultura Popular i Tradicional d’arreu del món, però tindrà un lloc molt important la Cultura Popular de Catalunya. El Viatge i l’actuació, ha estat coordinat pel Cercle Internacional d’Amics dels Gegants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: