Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua el cicle d’ “Els diumenges a Sant Pau” amb una replantació forestal i un taller de rastres de fauna

Si durant el mes de setembre el cicle va estar dedicat a la vinya, l’octubre es centra en els valors naturals, culturals i agrícoles de la muntanya de Sant Pau i la plana de les Clotes.

El proper diumenge 18 es farà una replantació forestal, guiada pel Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i el GEIF, i un taller de rastres de fauna per a conèixer una mica millor els habitants del bosc. Per la replantació forestal, es demana que, qui pugui, porti eines com pics i aixades.<br />Totes les activitats s’adrecen a un públic familiar i són gratuïtes. El lloc i hora de trobada per l’activitat del diumenge 18 d’octubre serà l’esplanada de l’ermita de Sant Pau, a les 10 del matí. <br />És preferible inscriure’s per a poder fer una millor previsió de material a través de l’adreça <a href="mailto:"></a>. També fins al 9 de novembre, continua obert el termini pel Concurs de fotografia digital de Sant Pau. Les bases i els premis poden consultar-se al web de l’Ajuntament <a href="http://www.vilafranca.org/mediambient">www.vilafranca.org/mediambient</a>.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: