Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bosc Verd col·labora plantant alzines a la muntanya de Sant Pau, dins de les activitats "Els diumenges a Sant Pau"

Si durant el mes de setembre el cicle va estar dedicat a la vinya, aquest octubre s’ha centrat en els valors naturals, culturals i agrícoles de la muntanya de Sant Pau i la plana de les Clotes.

Aquest passat diumenge es va fer una replantació forestal, guiada pel Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i el GEIF, i un taller de rastres de fauna per a conèixer una mica millor els habitants del bosc.<br />Des del col·lectiu Bosc Verd, Mònica Hill comentava que la intenció era ajudar a millorar l’entorn de la muntanya de Sant Pau, al mateix temps que fer una tasca pedagògica de cara a entendre que representa tenir cura de la flora de la zona i la seva preservació.
Pel que fa al taller de rastres de fauna, el naturista Joan Carles comentava que primer mostraven uns motlles de petjades, plomes i restes d’alimentació, i que posteriorment es feia una ruta per veure’ls sobre el terreny.

També fins al 9 de novembre, continua obert el termini pel Concurs de fotografia digital de Sant Pau. Les bases i els premis poden consultar-se al web de l’Ajuntament www.vilafranca.org/mediambient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: