Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilobí tindrà nous consultoris

El Govern de la Generalitat impulsa la construcció de dos consultoris locals a Figaró-Montmany i Vilobí del Penedès

El Govern de la Generalitat ha autoritzat la signatura de dos convenis amb els ajuntaments de Figaró-Montmany (Vallès Oriental) i Vilobí del Penedès (Alt Penedès) per tal d’impulsar la construcció de dos consultoris locals en aquests municipis.<br />Pel que fa a Vilobí, el Govern signarà un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’aquesta localitat per finançar amb 208.362 euros les obres de construcció del nou consultori local. Aquest consultori, l’execució del qual està prevista per a finals del primer trimestre de 2010, comptarà amb consultes de medicina general i d’infermeria i amb un equip de dos professionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: