Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’avança la campanya de vacunació de la grip estacional

De moment, el centre d’atenció primària de Vilafranca no ha rebut notícies del Departament de Salut pel que fa a les vacunes disponibles per la Grip A.

El que ja ha començat, des del passat dimarts, és la campanya de vacunació de la grip estacional, que aquest any s’ha hagut d’avançar unes setmanes.De moment, aquests primers dies es vacunaran les persones majors de 65 anys i a partir de la propera setmana ja es podrà vacunar tota aquella gent que ho requereixi i sigui susceptible de ser vacunat. <br />La campanya s’allargarà fins al mes de novembre, per tant, alerten que no cal córrer i que hi haurà temps perquè tothom es vacuni. D’aquesta manera també es vol evitar l’allau de vacunacions durant les primeres setmanes. <br />Cal recordar que s’han de potenciar algunes mesures com el rentat de mans i l’ús dels mocadors de paper.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: