Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca produeix el programa “Quedem a la ràdio” que s’emetrà per la xarxa COM Ràdio

El proper dissabte s’iniciarà l’emissió de "Quedem a la ràdio".

El programa d’horari nocturn es realitzarà als estudis de Ràdio Vilafranca en col·laboració amb Calafell Ràdio i té l’objectiu de convertir-se en una xarxa social on els oients puguin participar a través de les trucades.<br />L’espai conduït per Eloi Roca comptarà, a més, amb reportatges, enquestes a peu de carrer, un convidat setmanal i amb activitats repartides per diferents punts del territori català. <br />El president de COM Ràdio, Francesc Triola, creu que el projecte demostra que Ràdio Vilafranca és manté com una de les ràdios locals capdavanteres.
Des de la part institucional també es veu com un fet positiu per els mitjans de comunicació de la comarca. Aureli Ruíz.

"Quedem a la ràdio" s’emetrà setmanalment. S’iniciarà el proper dissabte 6 de setembre a mitjanit i s’allargarà fins les 3 de la matinada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: