Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova Jornada de les Diversitats

Diumenge tindrà lloc a l’escola Mas i Perera una nova Jornada de les Diversitats, organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca.

La jornada començarà a les 11 del matí i acabarà a 2/4 de 2 de la tarda i està adreçada a infants de 4 a 11 anys i a les seves famílies. En cas de pluja, la jornada se celebrarà igualment al Mas i Perera; en aquest cas, en espais interiors o coberts.<br />Per als més menuts, la jornada comptarà amb un parell de tallers amb material senzill, jocs de taula i de moviment d’arreu del món i jocs sobre civisme. A més, la Policia Local organitzarà tres activitats sobre civisme i educació vial. Si bé els jocs i tallers estan pensats per als infants, els adults també poden jugar-hi, ja que a través del joc poden interioritzar els continguts que es treballen.<br />D’altra banda, la jornada també vol servir perquè la gent del barri pugui conèixer el treball realitzat per la Comissió Gent del Barri del Projecte d’Intervenció Integral al Barri de l’Espirall. <br />Per últim, la jornada serà un espai on la gent del barri podrà rebre informació sobre aspectes que preocupen a la comissió, al Pla per la Convivència i el Civisme i a l’Oficina de la Llei de Barris: la tinença responsable d’animals i recollida d’excrements de gos, el bon ús dels contenidors i foment del reciclatge, l’ús del servei de mediació de l’Ajuntament en casos de conflicte veïnal o familiar i l’ús del telèfon del carrer per a una correcta recollida de mobles i trastos vells.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: