Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espai salut es consolida a la Casa Petita

La Casa Petita ha engegat el nou curs amb la consolidació de l’Espai Salut com a novetat principal.<br />

Dilluns també s’iniciava el nou curs de l’Espai Familiar La Casa Petita, un Servei d’atenció a les famílies amb infants de 0 a 3 anys que ofereix suport i assessorament a la criança i educació dels fills i les filles.<br />El servei ofereix una atenció integral a les famílies amb nens petits, com explica la psicòloga i responsable del centre Esther Olivella.
La Casa petita és un espai de joc que compta amb una biblioteca especialitzada en primera infància i ofereix xerrades, tallers d’experimentació, un espai grupal i l’espai de salut. Aquest darrer servei es consolida en el que serà el seu segon any de funcionament.

L’equipament municipal és gratuït i es troba al barri del Poble Nou, a la plaça de Marià Manent 2-3. L’horari és: dimarts, dimecres, dijous i divendres de 2/4 d’11 a 1 del migdia i dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 4 a 2/4 de 7 del vespre. Per qualsevol consulta podeu informar-vos al telèfon 93 8171542 o per correu electrònic

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: