Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Laia Planas nova delegada dels API a la comarca

El moviment a les immobiliàries es va mantenint, tot i que amb certs canvis, sobre tot pel que fa al tipus de negocis que es tanquen.

<p />

Així ho afirma la nova delegada del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona a la comarca de l’Alt Penedès, Laia Planas. Els preus s’han anat ajustant en aquests darrers mesos, i encara ho hauran de fer durant una temporada donada l’actual situació.<br />En aquest marc, Planas recordava que hi ha força per vendre i que es van tancant operacions, però el cert és que en aquests moments per tal de poder comprar cal tenir un tant per cent de la quantitat total per no haver de demanar el cent per cent a l’entitat d’estalvi.

Pel que fa a la tipologia dels immobles, Planas comenta que hi ha força obra nova per vendre encara, que sovint els mateixos promotors miren de vendre directament. Darrerament però, cada cop es dóna més la circumstància de que els bancs i caixes disposen de força immobles per vendre. En aquest cas, des del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària s’estan fent accions per mirar de poder col·laborar en la gestió d’aquest habitatges.

Actualment hi ha poques obres començades, però moltes acabades pendents de vendre, i per tant si es disposa de diners és un bon moment per comprar, recordava Planas. El que ha baixat, amb aquestes circumstàncies és lògicament la venda sobre plano. <br />El Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona agrupa el col·lectiu d’agents col·legiats i representa tots aquells professionals que, de manera regulada i acreditant una formació específica, presten serveis d’intermediació, consultoria i assessorament en la venda i lloguer de tot tipus de propietats immobiliàries. Actualment, el Col·legi de Barcelona compta amb prop de 1.300 professionals col·legiats, que representen gairebé el 50% del sector d’API a Catalunya, amb un total aproximat de 2.600 agents. A tota Espanya, la xifra de col·legiats supera els 6.800 professionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: