Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Acadèmia Tastavins st. Humbert emetrà un tast de xarel·los en directe per internet

Aquest proper dijous a les nou de la nit es realitzarà el primer tast online en directe de vins i caves del Penedès.

L’Acadèmia Tastavins del Penedès inaugura la temporada de tastos del cicle "Tasta els cellers del Penedès" amb la gran novetat d’emetre el tast en directe a través del seu lloc academiatastavins.blogspot.com, de manera totalment gratuita.  <br />En el tast "Les diferents cares del Xarel·lo" es podran conèixer cinc exclusius productes elaborats amb la varietat xarel·lo: Advent 2007 d’Heretat Mont-Rubí, Cava Argila de Mas Bertran Viticultors, Vi Xarel·lo 2007 de Finca Viladellops, Vi Xarel·lo 2007 d’Eudald Massana Noya i MS 4.7. de Finca Valldosera.   <br />Aquesta innovadora proposta de l’Acadèmia Tastavins del Penedès, que emetrà aquesta activitat en fase de proves, té l’objectiu de facilitar a tothom que vulgui assistir a una sessió de vins d’aquestes característiques online des de casa seva. A més, aquestes sessions es podran visualitzar tantes vegades com es vulgui des del web de l’Acadèmia, on quedaran registrats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: