Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera fase del projecte d’ampliació del Complex Aquàtic entrarà en servei a principis de novembre

Aquest matí s’ha fet la visita a les obres de la primera fase del projecte d’ampliació del Complex Aquàtic, que segons han explicat els responsables de les obres i la regidora d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca estarà llest per entrar en funcionament el 31 d’octubre d’aquest any.

Aquesta primera fase, com comentava la regidora d’Esports Emília Torres, contempla una nova sala de fitnes i una nova sala d’activitats polivalents, cada una amb 350 m2; i que ja seran operatives a primers de novembre. D’altra banda la segona fase que hauria d’estar acabada en el primer trimestre de 2010, contempla nous vestidors i una nova piscina.
En relació a aquest projecte d’ampliació i millora de serveis al Complex Aquàtic, la regidora d’esports destacava també que les instal·lacions disposen ja d’un desfibrilador, per tal de poder atendre qualsevol incident que es pugui produir; i que també hi ha un seguit de persones que tenen la formació necessària per tal poder-lo manipular.

Torres comentava que en aquests moments per normativa no és obligatori disposar d’aquest tipus de material, però que s’ha considerat des de l’Ajuntament que calia fer un esforç per disposar-ne. La voluntat és abans que acabi aquest any poder-ne disposar en d’altres equipaments esportius de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: