Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots marxen de colònies a Penyafort

Com cada any, després de Festa Major, la colla de la camisa vermella durà a terme les colònies anuals el proper cap de setmana.

Per tant, aquesta setmana no hi hauran assajos. Tal com explica el President dels Xicots de Vilafranca, Manel Tiras, la sortida a Penyafort està destinada a tota la colla encara que les activitats estan dedicades als més petits.
Hi ha membres de la colla que no assisteixen a totes les activitats de les colònies. Molts dels de la camisa vermella opten per anar només al sopar del dissabte o al dinar del diumenge, és a dir, no passen la nit a la casa de colònies. Tiras explica quines són les activitats que es faran aquest cap de setmana.

Les inscripcions encara estan obertes tot el dia d’avui al correu electrònic o al telèfon 650 32 15 11.

El proper assaig de la colla es celebrarà el nou de setembre per tal de preparar les dues pròximes diades. El dijous dia deu actuaran a la Plaça de la Vila a les deu de la nit, abans de l’inici de la setena Marxa de Torxes i, la Diada de l’onze de setembre, seran a Badalona a les dotze del migdia juntament amb els Castellers de Badalona i els Castellers de Barcelona. Els Xicots esperen poder repetir la torre de set que van carregar per la Diada de Sant Ramon.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: