Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divuit espectacles de teatre, música i dansa composen la programació d’espectacles professionals presentada per Cal Bolet

Aquesta setmana s’ha donat a conèixer la programació d’espectacles professionals que el Patronat del Teatre Municipal Cal Bolet ha preparat per els propers tres mesos.

La programació que es podrà veure al mateix teatre Cal Bolet i també a l’Auditori Municipal contempla a banda de teatre, música i dansa, els espectacles familiars que organitza la Xarxa i els que promouen altres entitats i associacions de la vila.<br />Com explicava Àngel Hom, cap del Servei de Cultura de l’Ajuntament, des del proper octubre fins a finals de desembre s’han programat un total de 18 espectacles, amb diversitats d’estils i adreçats a un públic ampli. Hom comentava també que enguany s’ha mantingut el pressupost de la temporada anterior, el que ha permès mantenir també la qualitat dels espectacles.<br />D’altra banda, des de l’Ajuntament es valorava molt positivament l’ús que els espectadors estan fent de la possibilitat de comprar les entrades per els espectacles de manera anticipada, evitant així el risc de quedar-se sense entrades. Hom feia especial referència a la possibilitat de comprar-les els dijous a la tarda a Cal Bolet.
En aquests moments pràcticament cada setmana, o com a molt cada 15 dies, hi ha algun espectacle programat per el Patronat, ja sigui a Cal Bolet o a l’Auditori. Hom comentava que la resposta del públic és positiva a aquest augment de programació, ja que en la temporada 2008-2009 s’ha crescut en un 16%, passant de 5.800 espectadors a 6.800. Tot i això, cal remarcar també que ha baixat el nombre d’espectadors per espectacle, fruit de l’augment d’aforament i l’increment d’espectacles.

La temporada 2009-2010 s’iniciarà el diumenge 4 d’octubre amb un espectacle de la Xarxa a Cal Bolet, "La rateta que escombrava l’escaleta" i un concert a l’Auditori, amb l’Orquestra Àrab de Barcelona. Aquest proper mes d’octubre tindrem també "Un tramvia anomenat desig", amb Pepa Plana l’Escena Nacional d’Andorra; el concert de la coral Laroc i l’Orfeó de Santa Coloma de Queralt; i teatre amb "Las gallegas", de la companyia Lolita Corina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: