Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continuen les obres d’urbanització del carrer del Cid

El proper dilluns 14 de setembre s’iniciarà la segona fase de les obres d’urbanització del carrer del Cid, en el tram comprès entre el carrer de Sant Raimon de Penyafort i el carrer de Pere Alagret.

La cruïlla del carrer del Cid amb el carrer de Sant Raimon de Penyafort, i la cruïlla del carrer del Cid amb el carrer de Pere Alagret quedaran afectades per les obres.<br />Amb motiu d’aquestes afectacions quedaran com a carrers sense sortida, amb accés exclusiu per a veïns, els trams del carrer del Cid entre l’avinguda de Barcelona i el carrer de St. Raimon de Penyafort; el carrer de Sant Raimon de Penyafort; el carrer de Pere Alagret entre el carrer del Cid i el carrer del General Zurbano  i el carrer del Cid entre el carrer de Pere Alagret i el carrer d’Igualada.
 Per tal de facilitar la incorporació al carrer d’Igualada, el tram del carrer del General Zurbano entre Pere Alagret i el carrer d’Igualada seguirà essent provisionalment de doble sentit de circulació.<br />Es preveu que les obres en aquest tram del carrer del Cid tinguin una durada aproximada de dos mesos. Posteriorment seguiran els treballs d’urbanització del darrer tram fins a l’avinguda de Barcelona.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: