Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alliberaran un aligot al Puig de l’Àliga

El Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de la Generalitat alliberarà un aligot a Olèrdola dissabte de la setmana vinent.<br />

<br />El dissabte de la propera setmana, a dos quarts de sis de la tarda es farà l’alliberament d’ocells rapinyaires procedents del Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. L’alliberament es farà des del cim del Puig de l’Àliga, a Olèrdola, i enguany s’alliberarà un aligot i possiblement algun xoriguer.<br />En tots els casos es tracta d’ocells que han arribat al centre de Torreferrussa ferits o caiguts del niu i que, després d’un període de temps en el qual s’han recuperat favorablement, ara retornaran a la vida en llibertat. En el mateix acte d’alliberament es farà una breu explicació de diversos aspectes relacionats amb les aus. Aprofitant aquest acte es podrà observar la migració d’aus que al llarg d’aquestes setmanes estan realitzant. <br />Aquesta activitat està organitzada pel Consorci del Parc del Foix, i l’associació "Còbit – Recerca i estudi de natura del Foix, Gaià i Anoia".<br />L’assistència a aquest acte és lliure i gratuïta, i per tant tothom hi està convidat. Es pot arribar a peu al Puig de l’Àliga per diferents camins des de Moja, Canyelles o Torrelletes i també amb vehicle a través d’una pista que surt de la urbanització Daltmar.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: