Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tall entre la rambla Sant Francesc i la rambla Nostra Senyora

El proper diumenge 16 d’agost estarà tallada la rambla Nostra Senyora, en el tram entre el carrer de Cal Bolet i el lateral dels nombres parells de la rambla Sant Francesc.

L’horari serà entre les nou del matí i les vuit del vespre. El motiu del tancament és la construcció del túnel que ha de comunicar els pàrkings de la plaça Penedès i de la rambla de Sant Francesc. Els treballs s’executen en un dia festiu per tal de minimitzar els efectes sobre el trànsit.<br />Els vehicles que arribin a la rambla Nostra Senyora s’hauran de desviar per itineraris alternatius. Els que arribin per l’avinguda de Tarragona hauran de desviar-se pel lateral de la rambla de Sant Francesc i els que vinguin de l’avinguda de Barcelona i del carrer Santa Clara, ho hauran de fer pel carrer de Santa Digna. Els vehicles que arribin a la rambla de Nostra Senyora pel carrer de Cal bolet s’hauran de desviar cap a la dreta. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: