Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Fèlix, protagonista d’una narració

La figura de Sant Fèlix centra una narració de Jordina Biosca i Mauricio Molina després dels goigs

La narradora Jordina Biosca i el músic Mauricio Molina presentaven ahir a la nit una narració dedicada Sant Fèlix. Va ser al jardí de Cal Badia després de la novena i els goigs.<br />La història estava protagonitzada per una dona, interpretada per Biosca, que sent veus sobre fets catastròfics que han de succeir en el futur. La història evoluciona fins que el poble de Vilafranca troba en Sant Fèlix l’escut per a prevenir aquestes desgràcies. A banda de la interpretació de la narradora, el músic Mauricio Molina acompanyava la història amb la seva percussió.<br />Aquesta narració, que també es farà el dijous un cop acabin els goigs, forma part de les activitats programades en motiu del cinquanta aniversari de la figura del patró de Vilafranca. Tots ells estan organitzats per la Parròquia de Santa Maria i són d’accés gratuït. Una altra de les activitats destacades és l’exposició Fèlix 5.0 que es pot veure a la Capella de Sant Pelegrí fins el vint-i-set de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: