Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primers castells de la festa major

La jornada castellera del 29 deixa veure les primeres construccions de la festa major.

<br />La jornada del 29 pels Xicots de Vilafranca ha estat marcada, sens dubte, per la manca d’efectius que assola la colla. En primera ronda han descarregat aquest 5 de 7… <br /><br />Els Castellers de Vilafranca han signat en la primera actuació d’aquesta festa major un 4 de 8 amb l’agulla ben sobri… <br /><br />Els de la camisa vermella han plantat el 4 de 7 amb l’agulla en la segona ronda i ho han fet sense complicacions… <br /><br />El 4 de 9 amb folre ha servit als de la camisa verda per assegurar-se una diada tranquil·la i sobrada de confiança per encarar demà la gran diada de la temporada castellera. Per cert que amb aquest els Castellers de Vilafranca ja registren a la seva història, entre carregats i descarregats, més de quatre-cents cinquanta castells de nou.  <br /><br />Els Xicots de Vilafranca han tancat l’actuació d’avui amb el 3 de 7. Feia onze anys que no utilitzaven aquest castell en la primera actuació castellera de la més típica. L’han descarregat per catorzena vegada aquesta temporada. <br /><br />La diada de vigília s’ha completat pels verds amb el 3 de 9 amb folre, el seu cent cinquantè. El programa previst s’ha acomplert. Tot a punt per descarregar demà només començar el castell de gamma extra número cent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: