Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’intercanvi amb Xile continua

La castellera xilena Cyntia Maciel passarà la festa major a Vilafranca per aportar nous coneixements a les colles del seu país.

L’intercanvi d’experiències amb entre Xile i els Castellers de Vilafranca continua aquesta festa major amb la presència de la castellera Cyntia Maciel. Ja porta uns quants dies a Vilafranca i ha acompanyat els verds a les darreres actuacions. Fins i tot ha fet de crossa al pilar de set amb folre. La seva tasca és ampliar els seus coneixements castellers per portar-los a Xile, on el fet casteller continua estenent-se amb noves colles.

Maciel està entusiasmada amb l’experiència i vol aprofitar aquests dies al màxim. Els seus objectius són molt clars.

Maciel va ser presentada en el transcurs d’una roda de premsa dels Castellers de Vilafranca en què es van tractar molts altres temes.<br />Els verds estan potenciant la campanya de captació de socis i ara han arribat a un acord amb el setmanari El 3 de Vuit, pel qual, qui es faci soci de la colla podrà tenir una subscripció d’un any per meitat de preu. També han presentat una col·laboració amb la botiga Grill perquè comercialitzin els mocadors castellers amb al logotip dels verds.

Costen 8 euros i 6 euros pels socis. D’altra banda, la colla ha presentat el número de loteria dels Castellers de Vilafranca, que es pot trobar a diversos establiments del centre i a Cal Figarot. És el 02.939, fent referència a la torre i al tres de nou. Finalment, els verds han fet una crida perquè tothom porti el mocador casteller per la festa major i perquè la gent pengi els domassos verds als balcons.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: