Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns ja poden accedir a l’illa de vianants a qualsevol hora del dia

L’Ajuntament de Vilafranca, ha modificat, mitjançant acord de la Junta de Govern Local, els criteris de lliurament de comandaments al veïnat per tal d’accedir en vehicle a la zona de vianants del Centre de la Vila.

Segons aquesta modificació, s’ha suprimit l’horari restringit d’accés a l’illa de vianants per als residents, i, per tant, tothom qui té comandament per accedir a l’illa de vianants en vehicle, ja pot fer-ho a qualsevol hora del dia. Fins ara els residents només podien accedir-hi entre 2/4 de 2 del migdia i 2/4 de 6 de la tarda i entre 2/4 de 9 del vespre i les 11 del matí de l’endemà.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: