Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons volen recuperar una figura com la piràmide drets de 6, que no es fa des de l’any 2000

Dimarts al vespre els Falcons de Vilafranca feien un dels seus assaigs previs a la festa major, en aquest cas a la plaça de Santa Maria, tot just davant del Palau Baltà.

Entre les provatures que feien hi havia evidentment el pilar de 6 per sota, que van descarregar en la recent festa major de Sant Quintí i que es plantegen deixar net per Festa Major de Vilafranca, i la pira 5-5 que preveuen alçar un pis més el dia 31 d’agost.<br />Des de la tècnica dels Falcons, Foix Cuyàs comentava que també han estat provant l’escala de 10, una figura segura per el dia 31; i recuperant la piràmide drets de 6 que només s’ha fet una vegada, l’any 2000.
D’altra banda, cal recordar que la colla falconera vilafranquina celebra aquest any el seu cinquantè aniversari, i per aquests dissabte i diumenge han preparat un seguit d’activitats dedicades als més petits. Com explica Oriol Udina, relacions públiques de la colla, de cara a dissabte al matí hi haurà diversos tallers adreçats als més petits, a la plaça Penedès, i a partir de la tarda una exhibició de vol de falcons a la mateixa plaça.

Els actes de celebració del cinquantenari tindran noves propostes amb l’activitat que es podrà seguir a partir del 24 d’agost a la capella dels Dolors. Es tracta d’una projecció d’una pel·lícula sobre els Falcons feta amb figures de plastelina per l’agrupació 1-2-3 Pica paret. Es podrà visitar als vespres.<br />D’altra banda, el proper dijous dia 27, a la plaça de Santa Maria es farà el concert d’aniversari, un acte gratuït obert a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: