Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els carrers Pines i Cid s’obren a la circulació

El trànsit a Vilafranca ha millorat des que s’han obert els carrers Pines i Cid als vehicles. Aquest matí es feien els últims retocs per tenir-ho tot enllestit.

Les obres han permès col·locar un resalt i un pas de vianant amb llambordes. L’eixamplament de part de la vorera ha estat el canvi més important al carrer del Cid. Al final del vial, però, la vorera és més estreta per donar pas a dos carrils de circulació. Un permet el pas a la incorporació a la carretera Igualada i, l’altre, dóna pas als cotxes dirigir-se direcció a la Rambla Nostra Señora. L’acabament d’aquestes obres permeten una millora substancial en el trànsit a Vilafranca, tal i com explica l’alcalde de Vilafranca Pere Regull. Al carrer Pines també s’ha col·locat un resalt amb l’objectiu de que els conductors que passin per aquest tram redueixin la velocitat. A més, s’ha construït un pas de vianants fet de llambordes grises pintades de color blanc. <br />Pel que fa al carrer Santa Clara, un cop modificada l’amplada de les voreres s’està fent l’estudi on es contempla la possibilitat de que el carrer torni a ser de doble sentit. S’ha de tenir en compte també que al marge de la reorganització circulatòria del carrer, un doble sentit podria significar treure les zones blaves de Santa Clara el que comportaria haver de col·locar-les en un altre punt de la vila tal i com marca el Conveni que l’antic equip de govern va fer amb Saba on hi havia el compromís de col·locar 585 places de zona blava a prop del centre de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: