Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els balls de bastons de Vilafranca i la Llacuna

Els balls de bastons de Vilafranca i la Llacuna participen a la presentació del recuperat Ball de Bastons d’Igualada.<br />

<br />Aquest dijous a dos quarts de set, al saló de plens de l’Ajuntament d’Igualada, tindrà lloc la presentació oficial del recuperat Ball de Bastons d’Igualada. La colla, de la qual es tenen notícies des de 1687, ha intentat que la recuperació es fes amb la màxima fidelitat possible i amb el criteri i l’ajut d’experts reconeguts.<br />L’apadrinament comptarà amb la presència d’una representació del Ball de Bastons de Masquefa, que va ajudar als igualadins a donar els primers cops de bastó i amb l’acompanyament de les colles de Ball de Bastons de Vilafranca i el Ball de Bastons de La Llacuna.<br />A continuació, les colles participaran a la cercavila de la Festa Major, que començarà a les vuit del vespre i transcorrerà pels carrers d’Igualada. <br /><br />

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: