Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continuen les obres a la Parellada

El mal estat d’un important nombre de rajoles a la Parellada ha fet que es facin obres de reparació a un dels carrers principals de Vilafranca.

Es preveu que els obres durin uns quinze dies. El tram a rehabilitar es situa entre el carrer del Pou de la Pina i la Rambla Nostra Senyora. Aquest carrer és un dels més concorreguts de la vila. Molts vilafranquins creuen que si les obres s’haguessin fet bé des d’un principi, ara no s’haurien de tornar a fer. Aquesta és l’opinió del propietari de la Tintoreria Juncosa, Salvador Senabre. Els botiguers de la zona troben que es positiu que es millorin els carrers de la vila encara que, com Senabre, creuen que el nombre de clients es redueix per les obres. Es preveu que les obres estiguin finalitzades a mitjans d’agost encara que s’ha garantit el pas de vianants en tot el carrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: