Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres dies de calor intensa i en alerta

La previsió indica l’arribada d’una massa d’aire càlid procedent del nord d’Àfrica que farà pujar la temperatura arreu de Catalunya.

Tot i que la calor afectarà tot el país, aquest augment tèrmic es notarà especialment a les comarques interiors, ja que es preveu que la marinada freni la pujada de la temperatura prop del litoral. Malgrat això, també augmentarà la sensació de xafogor en aquesta zona.<br />Aquesta situació meteorològica fa preveure que se superi el llindar d’onada de calor, amb valors indicatius d’entre 31 i 38 graus. Les prediccions a mitjà termini indiquen que la temperatura iniciarà una davallada més clara a partir de diumenge.<br />Durant aquests tres dies, cal destacar que, a banda de l’augment previst de la temperatura màxima, les nits també seran molt càlides, ja que en molts punts del litoral les mínimes nocturnes no baixaran dels 22 graus.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: