Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la bibliopiscina

Dilluns comença el servei de Bibliopiscina a Vilafranca

Des de fa cinc anys la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca organitza el servei de Biblipiscina durant tot el juliol i parcialment a l’agost. Es tracta d’un servei de consulta i lectura de la premsa diària i comarcal, de revistes, llibres i contes, destinat a tots els usuaris i usuàries de les piscines municipals.<br />Aquest servei s’ubica al recinte exterior de les Piscines del Complex Aquàtic i està organitzat pel Servei de Cultura en col·laboració amb el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca.<br />Enguany entra en funcionament el 6 de juliol i se’n podrà gaudir fins al 12 d’agost, de dilluns a divendres des de les 11 del matí fins a 2/4 de 7 de la tarda. Les consultes del material ofertat són exclusives per al recinte de la piscina, és a dir, no es fa préstec de documents a domicili.<br />L’any 2008 van utilitzar aquest servei prop de 200 persones que van consultar majoritàriament revistes, diaris i contes per als més menuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: